Voeding en beweging zijn de basiselementen van jouw gezondheid. Jouw wijze van eten en bewegen bepalen voor een groot deel hoe gezond jij je vóélt en hoe gezond jij bént. We weten ook dat het niet (altijd) gemakkelijk is om voldoende aandacht te besteden aan deze basiselementen om te zorgen voor een meest optimale gezondheid.

Geen tijd, niet meer weten wat je moet geloven door de wirwar aan informatie op internet, op zoek naar balans tussen gezondheid en genieten. We horen het allemaal. Om jou hierbij te helpen bieden wij diverse diensten aan. Wij willen dat ook jij mag ervaren welke positieve effecten voeding en beweging kunnen hebben op alle aspecten in jouw leven. Bij Nederland Fit richten we ons in de basis op krachttraining als beweging, gezien de vele voordelen daarvan voor het behalen van fysiek resultaat. Je kunt krachttraining uiteraard combineren met een andere sport die je leuk vind wanneer je dit wenst.

Aan de hand van jouw persoonlijke doelen, wensen en mogelijkheden gaan we op een persoonlijke manier aan de slag om dit met je te bereiken. We richten ons op het fysieke resultaat dat jij wilt behalen én behouden.

Stel je doel(en) niet langer uit en zet vandaag nog de eerste stap! Klik op de mogelijkheden hieronder voor meer informatie.

Persoonlijk voedingsplan
Jouw voeding tiptop in orde met een geheel op maat gemaakt voedingsschema. Of leer je eigen voeding samenstellen!
Persoonlijk trainingsplan
Behaal optimaal resultaat in de sportschool met een geheel op maat gemaakt trainingsschema.

Ben je op zoek naar meer intensieve coachingsmogelijkheden? Kijk dan even hier.