Veelgestelde vragen over begeleiding bij Nederland-Fit

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik van start gaan?

Je kunt per direct starten, mits het online coachingsprogramma niet vol zit.

Stuur een mailtje naar info@nederland-fit.nl of vul het aanmeldformulier in en we nemen contact met je op.


Wat zijn de voordelen van online coaching?

Voordelen van online coaching zijn onder andere:

  • Plaatsonafhankelijk contact hebben met jouw persoonlijke coach;
  • Geen reistijd en -kosten naar je coach, maar simpel en snel contact via internet;
  • Meer flexibiliteit en lagere kosten. Onbeperkt zelf contact opnemen met jouw persoonlijke coach op een tijdstip wanneer het jou uitkomt, in plaats van altijd vooraf gepland fysieke bijeenkomsten met een vast tarief.

Een belangrijke voorwaarde voor coaching in het algemeen is dat je een open en eerlijke houding hebt tegenover jouw coach. Alleen op deze wijze kan jouw coach optimaal bijdragen aan jouw persoonlijke groei, op welk vlak dan ook. Deze voorwaarde is extra van kracht in het geval van online coaching, gezien er geen fysieke bijeenkomsten plaatsvinden, maar enkel online contactmomenten. Informatie ‘achterhouden’ welke van belang kan zijn voor jouw proces is niet aan te raden wanneer je kiest voor een coaching traject. Natuurlijk hoef je niet alles te delen met jouw coach, het gaat enkel om de zaken die van belang zijn voor jouw proces en waar je iets mee wilt doen.


Wie wordt mijn coach?

Wanneer je kiest voor het online coachingsprogramma, zal Chantal van der Meij jouw persoonlijke coach worden. Met haar heb je contact over je voeding, training, herstel en mindset en jouw progressie hierin. Je hebt dus altijd een vaste coach waar je contact mee hebt.

Chantal heeft zelf jarenlang geworsteld met overgewicht, met onzekerheid, met zelfafwijzing. De afgelopen jaren heeft zij een gezonde levensstijl ontwikkeld die bij haar persoonlijke leven past en ze voelt zich fitter dan ooit! Oja, en daarmee viel ze (blijvend) 25 kg af. 

Zij is gediplomeerd Gewichtsconsulent en Life Coach, en Bayesian Bodybuilding Personal Trainer (i.o.).


Zit ik vast aan abbonement?

Nee, je zit niet vast aan een abonnement. De begeleidingsmogelijkheden duren (afhankelijk van jouw keuze) één, drie of zes maanden. Vervolgens kun je per maand verlengen als je graag verder wilt gaan.


Ik ben een man. Kan ik toch door jullie begeleid worden?

In principe begeleiden wij alleen dames. In het verleden hebben wij echter ook zeer regelmatig mannen mogen begeleiden in een soortgelijk traject. Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze begeleidingsmogelijkheden? Stuur in dat geval even een mailtje naar info@nederland-fit.nl of vul hier het aanmeldformulier in. Misschien kunnen we een uitzondering voor je maken.

(Misschien needless to say, maar als man krijg je geen toegang tot de besloten Facebook Community).


Wat als ik nog twijfel of vragen heb?

Dan komen we graag met je in contact. Stuur een mailtje naar info@nederland-fit.nl of vul het contactformulier in en we plannen geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek met je in.