Doe jij al mee met onze GRATIS online cursus?
Meer informatie

Page content

Samenwerking

[vc_row sizing=”” css=”.vc_custom_1482060916633{padding-right: 15% !important;padding-left: 15% !important;}” heading=”” effects=”” extra_features=”” bg_main=”” bg_overlay=””][vc_column][vc_column_text]

Samenwerking Nederland-fit

Wij willen zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren voor het ontwikkelen en vasthouden van hun persoonlijke Happy Healthy Lifestyle! Een levensstijl waarin een fit lichaam en een krachtige mindset samenkomen om tot ongekende prestaties te komen. Wij doen dit door middel van informatieve artikelen, supplementen reviews, persoonlijke coachingsmogelijkheden, het delen van tips en tricks en een kijkje in onze eigen persoonlijke gezonde levensstijl. Blijven ontwikkelen en vernieuwen is van groot belang om van toegevoegde waarde te zijn. Wij zijn dan ook altijd bezig met het verbreden van onze horizon en met het verdiepen van onze kennis en vaardigheden.

Wij werken samen met bedrijven die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor ons als atleten en/of voor bezoekers en cliënten van Nederland-Fit.nl. Voor meer informatie over samenwerkingen kun je ons mailen op info@nederland-fit.nl of onderstaand contactformulier invullen.

 

[easy-contactform id=13937][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Phoenix WebsitePhoenix Website