Doe jij al mee met onze GRATIS online cursus?
Meer informatie

Page content

article content

Reinier Possel

Hallo allemaal! Mijn naam is Reinier Possel. Ik ben 29 jaar oud en sport sinds jongs af aan. Door een steeds terugkomende blessure aan mijn knie ben ik gestopt met voetbal en na een longoperatie in 2005 ben ik mij in de wereld van fitness gaan interesseren.

In de loop der jaren is de ervaring, motivatie en passie voor de sport erg gegroeid, evenals de interesse in de bijbehorende levensstijl en gezonde voeding. Waar sommige worstelen met afvallen, ga ik de strijd aan met aankomen. De afgelopen tien jaar ben ik zo’n 30 kg in spiermassa aangekomen. Dit is mij gelukt door het ontwikkelen en volhouden van een persoonlijke levensstijl. In deze levensstijl staat gezonde en voldoende voeding in combinatie met beweging centraal.
Sinds ik mijn vriendin Chantal ben gaan begeleiden met fitness en voeding heb ik ontdekt dat ik veel plezier en voldoening haal uit het begeleiden van anderen naar hun doelen.
In maart 2016 heb ik meegedaan aan een fitness-/bodybuildwedstrijd in de Men’s Phyisque (MAP) klasse. Ik ben daar 4e geĆ«indigd in een line up van 16 man.

Ik vind het heel leuk om vanuit mijn ervaring en passie anderen te helpen op het gebied van beweging, voeding en levensstijl. Dit heeft mij doen besluiten om mijzelf op te leiden tot personal trainer en lifestyle coach.

 

 

Afgeronde relevante opleidingen:
Fitvak A – Fitness instructeur

Fitvak B – Personal trainer

Phoenix WebsitePhoenix Website