Om jouw persoonlijke fysieke doel(en) te bereiken, zijn er diverse mogelijkheden. Uniek bij al onze werkwijzen is dat alles tot in detail op jou persoonlijk wordt afgestemd. Je zal nooit iets hoeven eten of trainen als je daar zelf niet achter staat. Jij staat centraal en bent uniek voor ons.

Voor wie?

Heb jij een doel voor ogen hoe jouw lichaam er uit ziet? Weeg je liever een paar kg minder? Wil je aankomen in spiermassa? Droom je van een strakker lichaam? Ben jij er klaar mee om iedere keer opnieuw te beginnen met diëten? Wil jij resultaat behalen dat je écht kunt volhouden? Zie jij door de bomen het bos niet meer door de wirwar van informatie op internet over voeding? Heb jij oog voor jouw gezondheid en de lange termijn?

Kies dan voor een geheel op maat gemaakt voedingsschema of leer zelf je eigen voeding samen te stellen!

Wat mag je verwachten?

Om je fysieke doel(en) te bereiken is het van groot belang dat de inname van voeding wordt afgestemd op het specifieke doel. Bij Nederland Fit werken we niet met diëten. Met een schema van Nederland Fit zal je nooit onnodig laag in kcal zitten en je zal altijd in voldoende mate eiwitten, koolhydraten en vetten nuttigen. Wij elimineren géén macro-nutriënten.

Bij Nederland Fit richten wij ons op jouw gezondheid en op de lange termijn, zodat jij je doelen kunt behalen én behouden. Wij werken met een aanpassing in de levensstijl.

Op maat gemaakt voedingsschema
Na een intake via de mail ontvang je een geheel op maat gemaakt voedingsschema, inclusief variatiemogelijkheden. Tevens ontvang je een startdocument met essentiële basisinformatie over voeding en de verwerking ervan door het lichaam. Wij willen dat je leert waarom je doet wat je doet, zodat jij het een leven lang vol kunt houden.

Het schema wordt aangepast op jouw doelen. Maar er is meer! We kijken ook naar jouw voorkeuren. Wat eet je nu? Wat eet je graag? (Geen garantie dat alles ingepast kan worden) En wat eet je liever niet? Aan de hand daarvan wordt jouw schema gemaakt. Dit heeft als resultaat dat jij een schema krijgt wat makkelijker vol te houden is dan een schema waarin jij allemaal onbekende voedingsmiddelen moet eten, of dingen moet eten die je eigenlijk helemaal niet lekker vind. Jij mag dus eten wat je lekker vind én ondertussen werk je toe naar je doel, dit is uniek te noemen in de fitnessbranche.

Wanneer er sprake is van allergie(ën), houden we hier uiteraard ook rekening mee.

Stel je eigen voeding samen
Tijdens een 1-op-1 Skype-afspraak leer jij de basis voor het zelf samen stellen van je voeding. Na de afspraak ontvang je diverse startdocumenten waarin je alles nog eens kunt teruglezen. Tevens ontvang je alle tools die je nodig hebt voor het zelf samenstellen van je voeding op je pc/tablet/telefoon en voor het bijhouden van je eigen progressie.

Je eigen voeding leren samenstellen doe je aan de hand van macro’s. We noemen dit om die reden ook wel macrobegeleiding. Macro’s staat voor macronutriënten, oftewel: eiwitten, koolhydraten en vetten. Je ontvangt jouw persoonlijke macro’s (hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten die je per dag kan nuttigen) en aan de hand daarvan kun jij oneindig variëren. Trek in chocola? Dat mag. Zin in een ijsje? Dat mag. Mits je alles netjes kunt inpassen in je macro’s van die dag. Met behulp van een variatielijst helpen we je op weg bij het maken van je eigen voedingsschema.

Omdat je zelf bepaalt wat je eet, kun je gemakkelijk rekening houden met allergie(ën).

Voedingsschema
Prijs op aanvraag
 • Geheel op maat gemaakt voedingsschema
 • Variatiemogelijkheden voor afwisseling
 • Intake via e-mail
 • Informatie over voeding en progressie
 • Opgesteld door een erkend gewichtsconsulent
 • Korting op een persoonlijk trainingsplan
 • Voordelig een vervolg voedingsschema
Ja, ik wil een voedingsschema!
Macrobegeleiding
59.95
 • Zelf bepalen wat je eet
 • Eigen voedingsplan maken op pc/telefoon
 • Intake via Skype
 • Informatie over voeding, macro's en progressie
 • Opgesteld door een erkend gewichtsconsulent
 • Korting op een persoonlijk trainingsplan
 • Voordelig vervolg macro's
Ja, ik wil macrobegeleiding!

Ben jij klaar voor fysiek resultaat?! Wacht dan niet langer en onderneem nu actie!

Tip: Combineer een persoonlijk voedingsplan met een persoonlijk trainingsplan voor optimaal fysiek resultaat en ontvang korting!