Om jouw persoonlijke fysieke doel(en) te bereiken, zijn er diverse mogelijkheden. Uniek bij al onze werkwijzen is dat alles tot in detail op jou persoonlijk wordt afgestemd. Je zal nooit iets hoeven eten of trainen als je daar zelf niet achter staat. Jij staat centraal en bent uniek voor ons.

Voor wie?

Heb jij een doel voor ogen hoe jouw lichaam er uit ziet? Wil jij je inzet in de sportschool nu eens omzetten in keihard fysiek resultaat? Wil jij weten welke oefeningen je het best kunt doen om te komen waar je wilt komen? Zie jij door de bomen het bos niet meer door de wirwar van informatie op internet over training? Heb jij oog voor jouw gezondheid en de lange termijn?

Kies dan voor een geheel op maat gemaakt trainingsschema!

Wat mag je verwachten?

Om je fysieke doel(en) te bereiken is het belangrijk om door middel van beweging je lichaam te vormen. Bij Nederland Fit werken we in de basis met krachttraining, gezien de vele voordelen van deze vorm van beweging. Het maakt niet uit of je nu beginnend of gevorderd krachttrainer bent. Wij kijken naar jouw huidige niveau en passen daar de begeleiding op aan.

Bij Nederland Fit richten wij ons op jouw gezondheid en op de lange termijn, zodat jij je doelen kunt behalen én behouden.

Op maat gemaakt trainingsschema
Na een intake via de mail ontvang je een geheel op maat gemaakt trainingsschema. Tevens ontvang je een startdocument met essentiële basisinformatie over krachttraining. Wij willen dat je leert waarom je doet wat je doet, zodat jij het een leven lang vol kunt houden.

Het schema wordt aangepast op jouw doelen. Maar er is meer! We kijken ook naar jouw wensen en mogelijkheden. Hoe vaak wil je trainen? Waar wil je dat de focus op ligt? Welke oefeningen zijn uitvoerbaar in de sportschool waar je traint? Wat is je trainingservaring? Hoe is je fysieke en mentale conditie? Aan de hand daarvan wordt jouw schema gemaakt. Dit heeft als resultaat dat jij een schema krijgt wat je ook daadwerkelijk kunt uitvoeren. Een schema waar jouw doelen, wensen en mogelijkheden geheel samenkomen, dit is uniek te noemen in de fitnessbranche.

Wij richten ons in de basis op trainingsschema’s die je zelf kunt gebruiken in de sportschool. Wanneer je niet naar de sportschool wilt/kunt en thuis wilt trainen, kunnen we altijd samen kijken naar de mogelijkheden.

Trainingsschema
Prijs op aanvraag
  • Geheel op maat gemaakt trainingsschema
  • Geheel afgestemd op jouw doelen en mogelijkheden
  • Intake via e-mail
  • Informatie over training en progressie
  • Opgesteld door een erkend personal trainer
  • Korting op een persoonlijk voedingsplan
  • Voordelig een vervolg trainingschema
Ja, ik wil een trainingsschema!

Ben jij klaar voor fysiek resultaat?! Wacht dan niet langer en onderneem nu actie!

Tip: Combineer een persoonlijk trainingsplan met een persoonlijk voedingsplan voor optimaal fysiek resultaat en ontvang korting!