Doe jij al mee met onze GRATIS online cursus?
Meer informatie

Page content

article content

Babe you got this – Aanrader, of toch niet?

Onderweg naar mijn vakantiebestemming voor zomer 2017, Marmaris, kocht ik op Schiphol het boek ‘Babe, you got this’ van Martje Haverkamp en Emilie Sobels. Ik had het boek al eerder een keer langs zien komen via Instagram, en eerlijk is eerlijk, de titel sprak me direct aan. Daarnaast staat er ‘Van meisje met dromen, naar vrouw met succes’, op de kaft. Dat vat toch wel een beetje mijn huidige situatie, zo net na mijn afstuderen, samen. Jezelf ergens in herkennen betekent automatisch dat je jezelf meer tot iets aangetrokken voelt. Ik hoefde dus geen seconde te twijfelen, en stond dus binnen no time weer buiten de AKO bookstore op Schiphol, mét nieuw leesvoer voor de vakantie. Fijn!

 

Ah fin, toen ik begon met lezen dacht ik wel even… ga ik nu echt de uitgewerkte interviews met 23 zogenoemde ‘girlbosses’ lezen, in de veronderstelling dat dit mij verder gaat helpen? Waarna ik eigenlijk gelijk weer dacht, uhm.. JAHA. Want deze vrouwen zijn heel waarschijnlijk door heel veel dezelfde struggles gegaan als ik ga, nog zal gaan of verwacht te gaan.

De inhoud van het boek bevestigde voor mij dat ik eigenlijk al best een boel weet of eerder heb gehoord op dit vakgebied. In die zin was het boek weinig verrassends en nieuw, voor mij in ieder geval. Echter… hoe vaker je iets leest of hoort, hoe beter het blijft hangen en hoe beter ik het eigen kan maken. Het is dus zeker niet voor niets geweest. Ik heb het boek in één dag uitgelezen. Het las echt heerlijk makkelijk weg, en ik wilde zó graag meer weten van deze vrouwen, dat ik het boek maar voor heel eventjes aan de kant kon leggen… en dan besloot om toch weer verder te lezen.

Het boek heeft mij veel moed en inspiratie gegeven om verder te gaan op de weg die ik ben ingeslagen; bossbabe zijn in mijn eigen leven! Het heeft me doen realiseren dat al deze inmiddels succesvolle vrouwen met niks begonnen zijn, dat zij keihard hebben gewerkt, tegenslag na tegenslag hebben gekregen en altijd hebben geloofd in hun eigen kunnen, ideeën en visie. Dikke motivatie voor mij om hetzelfde te doen! BABE, I GOT THIS!

 

Must read? Als je jezelf net als ik herkent in de titel, hell yes! 🙂

  • Je kunt het boek HIER kopen.

Comment Section

0 reacties op “Babe you got this – Aanrader, of toch niet?

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website